TR

Seramik ve Porselen Karolarda 2023 Trendleri

Seramik ve Porselen Karolarda 2023 Trendleri

Gelişen teknoloji ile birlikte seramik sektörü de bu hızda yerini korumaya devam ediyor. Dijital teknolojinin seramik sektörüne verdiği avantajlar ile mermer, ahşap ve beton desenli yüzeyler daha güçlenmeye devam ediyor. Gelişen teknoloji yüzeylerden elde edilen detayların artmasını sağlıyor.

Artık mermer desenli bir üründe damarlarındaki derinliği hissedebileceğiniz, saten yumuşaklığa dokunabileceğiniz yüzeyler sunulabiliyor. Seramik; yüzeyindeki artan doku ve derinlik hissi ile mekânlardaki görsel etkiyi vurguluyor. Ahşap desenlerin gerçeği aratmayan etkisi güçlendiği ebatlarının büyüdüğü çalışmalar mekânlarınızı daha değerli kılacak gibi gözüküyor.

Ebatların büyümesi ile mekânlarda daha kesintisiz görünüm ve temiz işçilikler görülmeye, yapılan tasarımların kalitesi de artmaya başlıyor. Beton görünümlü desenlerin sayısı artarken aynı zamanda renklenen dekorlar ile görsel açıdan oldukça zengin mekânlar tasarlanabilir. Beton görüntüsünün mekâna kattığı sade ve retro atmosfer ile modern tasarımların birleşimi güçlü etkiler yaratılmasını sağlıyor. Mermerin sadece beyaz ve siyahla sınırlı olmadığı sayısız renk skalası içeren zengin ürün alternatifleri de artık yaşam alanlarını renklendirmesi planlanıyor.

2023 trendlerinde; desenler çok güçlü ve derin, renkler sınırsız, mekânlar çok başka olacak gibi görünüyor.